Individuele coaching traject 

Ben jij opzoek naar jezelf? Naar meer balans in je leven? Wil jij oude patronen doorbreken? Dan is dit 1 op 1 coachingtraject voor jou. Samen gaan we aan de slag om inzicht te krijgen in jouw emotionele triggers, onbewuste patronen, emotionele blokkades enz. Mijn kudde en ik gaan jou helpen om te zien en te voelen naar hetgeen wat jou uit je kracht houdt. Zodat jij vervolgens vanuit rust, (zelf)vertrouwen, liefde en kracht kan leven.

De afgelopen jaren heb ik verschillende mensen ontmoet in mijn kudde. Een ieder met een eigen vraagstuk. Mijn kudde en ik hebben de kracht om zonder oordeel te kijken naar dat wat gezien mag worden. In een traject van drie maanden wil ik je graag begeleiden.

Wat gaan we doen.

Ieder traject is afgestemd op jou. We beginnen dan ook met een opstelling in mijn paardenkudde. Hier gaan we kijken naar wat er op dit moment zichtbaar mag worden in het onderbewuste. Vanuit hier gaan we kijken naar jouw behoeftes. Elke twee weken hebben we hier in mijn praktijk of in de kudde een sessie van 1,5 a 2 uren. De andere week hebben we telefonisch contact. Mocht jij buiten deze momenten nog ergens tegenaan lopen mag je mij altijd een email.

 

Wat levert het jou op.

 

Je voelt je krachtiger.

 

Je krijgt meer inzicht in je leven

 

De verbinding met jezelf wordt hersteld

 

Je leert weer vertrouwen op je gevoel

 

Je leert oude pijnen los te laten

 

Je ervaart meer rust

 

Je krijgt meer inzicht in je familiesysteem

 

Wat gaan we doen? 

Ieder traject is afgestemd op jou. We beginnen dan ook met een opstelling in mijn paardenkudde. Hier gaan we kijken naar wat er op dit moment zichtbaar mag worden in het onderbewuste. Vanuit hier gaan we kijken naar jouw behoeftes. In die drie maand krijg je 4 opstellingen in mijn kudde. Daarnaast 1 op 1 sessies in mijn praktijk of telefonisch. Drie maanden lang ondersteuning per mail. De investering in jezelf is 1200 euro.