Opstellingsdag samen met Bepower

 

Jij in verbinding met jezelf

Wie ben jij? Dit lijkt een vanzelfsprekende vraag, maar zo vanzelfsprekend is het helaas niet voor veel mensen. Misschien ook niet voor jou. Ervaar jij steeds vaker de spagaat tussen jezelf ? Voel je steeds meer jezelf te willen zijn? Hoe vaak lukt je dat al? Te weinig naar je zin? Is het een te grote struggle, opgave misschien? Houden de reacties van de anderen je tegen? Ben je net als vele anderen hierin, bang voor verlies? Voor mij was het best een hele weg om bij mezelf uit te komen. Een weg die me elke stap waard is geweest en die ik nog steeds heel graag bewandel. Jezelf zijn vraagt om je masker af te zetten en te leven vanuit je gevoel, je ware essentie.

Door de maatschappij waarin we leven, doen wij ons vaak anders voor dan wie we in essentie zijn. Met onze magische paardenkudde kunnen we jouw helpen om weer in je kracht te gaan staan. Door hun puurheid kunnen de paarden voorbij je masker kijken. De blokkades worden zichtbaar zodat deze kunnen helen. Op deze dag mag alles er zijn, zonder oordeel word je gedragen. Samen met jou maken we er een magische dag van.

 

Hoe ziet zo’n dag eruit

We starten met een voorstelronde en met het uitspreken van jouw intentie die dag. Daarna volgt een meditatie zodat je wat gegrond bent.  Hierna lopen we richting de magische kudde om daar samen met de paarden te gaan voelen, kijken en beleven waar de blokkades liggen, welke patronen doorbroken mogen worden om heling te laten plaatsvinden. Ieder persoon heeft zijn eigen stuk om naar te kijken hier word ruim de tijd voor genomen. Als je niet aan de beurt bent kan het zijn dat je representant staat voor iemand anders zijn stuk. ( vaak ook stiekem een beetje jou stuk 😉 ) Ineke en ik ondersteunen jou in je proces en brengen daar waar nodig is ook heling. Het word een magische dag met vele bewustwording en liefde. Durf jij in jezelf te investeren stuur mij dan een email. Ook als je vragen hebt.

Duur : Meestal van 9:00 tot 12:00

Stuur een email naar info@tessakooistra.nl voor meer informatie

Laat alle maskers los
die je hebt gedragen.
Wees trots op wie je benten sta op in het bewustzijn
van het ongelooflijk goddelijke

en magische wezen dat je al BENT.

Kies liefde op ALLE momenten,
want dat is wie je bent.
Je hart is waar de ziel tot je spreekt.
Luister je?

Het is tijd om naar Thuis terug te keren .

(bron: onbekend)