PIDDDS

Ontstaan van PIDDDS

 

PIDDDS-oprichter Jose Garbe-Vilijn PIDDDS 3D Living is in 2006 opgericht door Jose Garbe-Vilijn, een onderwijsmedewerker met een staatsdiploma van de faculteit sociale studies, een staatsdiploma in sportmassage, een SAC-diploma als voedsel- en voedingsadviseur en een Dorn Method Master Practitioner die gelooft dat er een oplossing is voor een gezond en pijnvrij leven voor iedereen op deze aarde.

Jose leed aan een levensbedreigende hersenbloeding en is er zeker van dat de Dorn-therapie (afkomstig uit Duitsland), samen met het eten volgens haar bloedgroep, heeft zij het overleefd. PIDDDS volgt zijn eigen pad, aangepast van beproefde behandelingen.

Vanwege haar persoonlijke ervaring besloot Jose haar leven te wijden aan het helpen van anderen. Door jarenlange ervaring heeft Jose haar eigen driedimensionale benadering van gezond leven gecreëerd, bekend als PIDDDS. Door eenvoudige zelfhulpoefeningen te doen en gemakkelijk te volgen logische stappen kunnen rugpijn en andere verlammende aandoeningen worden verholpen.

Perfect uitgelijnd zijn betekent dat onze beenlengte gelijk is, of het heiligbeen is recht, de ruggengraat is perfect uitgelijnd en daarom functioneert ons zenuwstelsel zoals het hoort.

 

Ontdek de link tussen geestelijk en fysiek gezond zijn!

PIDDDS staat voor Personal Integrated Dynamics Diet and Determination Solutions. Een combinatie van onze fysiologische gezondheid door lichaamshouding en beweging, eetgewoonten en mentaal welzijn. PIDDDS is een logische benadering van gezondheid en biedt een 3D-oplossing die zich richt op het corrigeren van de oorzaak van veel van onze fysieke, voedings- en mentale uitdagingen. Het helpt de symptomen van de bron te corrigeren. Bereik de wens om uw doelen te bereiken.
  • Dynamiek – om in topconditie te zijn, waarbij elk lichaamsdeel naar behoren functioneert
  • Dieet – om consequent het juiste voedsel te eten om ervoor te zorgen dat u uw lichaam voedt met de juiste hoeveelheid voedingsstoffen, vet en energie – niet te veel, niet te weinig.
  • Determination (vastberadenheid) – om te weten dat je alles hebt wat nodig is – alle vaardigheden en capaciteiten, de juiste houding, ondersteunende overtuigingen – plus een echt, diep gevoeld verlangen om je doelen te bereiken.

 

Op de Engelse website van Jose staan meerdere filmpjes en reviews www.piddds.com