Heb jij vaak pijn? Ben je bewust van het ene been korter dan het andere? De ene heup vooruit en hoger dan de andere? De meeste van onze problemen zijn gerelateerd aan slechte houding, slechte gewoonten en kunnen voorkomen worden naarmate we ouder worden door onze lichamen te herzien.

 

PIDDDS leidt je lichaam zachtjes naar volledige afstemming, er is geen manipulatie, alleen bewegingen en zachte massage om aan fascia te werken. Je lichaam kan weer gedijen met betere circulatie en je kunt jezelf helen. Je ziet er jonger uit en voelt hernieuwde energie. PIDDDS leert je hoe je jezelf beweegt om veel problemen te verlichten, van hoofdpijn, spijsverteringsklachten, pijn in de schouders, knieën en rug. Misschien kun je met deze aanpak wel tot de kern van het probleem komen en zo je klachten verminderen of zelfs verhelpen. 

 

Mijn eerste kennismaking met PIDDDS heeft zoveel voor mij betekent. Deze behandeling heeft voor mij met mijn bekkenklachten zoveel verschil gebracht. Na maanden bekkenfysio bleef ik last houden van mijn rug. Na de eerste twee PIDDDS behandelingen ben ik pijnvrij. Dat zoiets heel logisch zulke grote verschillen maakt. Dat gun ik iedereen!. 

 

Wat kun je verwachten?

==================

* voor spiegel samen kijken of je houding symmetrisch is of niet

* je doet daarna verschillende herhalende bewegingen onder begeleiding. De bewegingen zijn subtiel, maar hebben een effect op de spierspanning in de verschillende gewrichten. Het effect daarvan is qua beleving voor iedereen verschillend, mede afhankelijk van het verschil dat er wordt gemaakt in de gewricht/spierspanning en daarmee de stand van je wervelkolom.

* na ca 30 min kijk je weer samen in de spiegel naar je houding om te kijken of er ook iets is veranderd.....

 

Tijdens behandeling kan je advies geven om een bepaalde beweging evt. later thuis nog te herhalen. We beginnen met twee consulten in een week. Deze moeten binnen een week om resultaat te behalen. De derde behandeling is na een maand. 

 

Stuur mij email voor meer informatie of om een afspraak te maken. Info@tessakooistra.nl